Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Daftöland

I Nöjesparken Daftöland är varje dag ett äventyr och det finns något för hela familjen. 

Kasta er ut över böljan i en hisnande katapult, forsa fram på timmerstockar i en fartfylld färd och utmana dina vänner på den kluriga hinderbanan. Kombinera ett besök på Daftöland med boende på Daftö Resort. Boka boendet online genom länken nedan och köp inträdet till nöjesparken i entrén. 

Attraktioner

Årets nyhet är Skutan, parkens första bergochdalbana! Förutom den finns förra årets Storm. Storm är en minst sagt häftig upplevelse för dig som inte räds när det gungar och blåser rejält. Andra attraktioner som finns på Daftöland är radiobilar, snurrande kruttunnor, radiostyrda båtar, hoppbåtar, silverforsen (liknande flumride).
Läs mer om attraktionerna på daftoland.se.

Restauranger

  • Slushbaren serverar svalkande och goda slush, helt utan azo-färgämnen. Här kan du även köpa spunnet socker och popcorn.
  • Kanonmat erbjuder hamburgare, kebab, korv med bröd eller spröda pommes? Här finns skrovmålen som ser till att du håller dig mätt under dina äventyr i parken.
  • Himmel & Pannkaka är ett mysigt café som serverar pajer, pannkakor, sallader och goda efterrätter. Det är även här du njuter av en god kopp kaffe eller en espresso. 
  • Svartkruts hak är stället du ska besöka om du är sugen på mat från Mexiko. 

Övriga roligheter i parken

  • Piratteatern bjuder på spänning och bra musik. Passar hela familjen och genomförs varje dag kl 15:00 under sommaren
  • Rövarrock är för dig som vill sjunga och dansa med piraterna. Här får du vara med och rocka loss till den coolaste rövarmusiken. Rövarrocken ingår i inträdet till parken och genomförs kl 17:00 varje dag, hela sommaren.
  • Lek i Daftöborgen med klättring och rutschkanan, Döskallesjön där ni kan hoppa på benrester och guldmynt, Hinderbanan "Lilla Polynesien", hoppkudde, Macro-värld där allt har blivit förstorat på havets botten. Sagoslottet, Spökkällaren och Utsiktstorn. 
  • Spel på Daftöland för dig som vill testa spellyckan - kanske åker du hem med stjärnvinsten?

Boende på Daftö Resort

Boka boende på Daftö Resort här nedanför i samband med att du ska besöka nöjesparken Daftöland. Välj mellan boende på camping eller i stugor med eller utan hotellfördelar.

 

 

BOKA
Erbjudanden