Om Swecamp
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du önskar boka boende på eller har bokat boende på för att ändra en befintlig.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se

Sök Sök

Campingar vid Vänern

En sjö omringad av upplevelser, skärgårdsliv och kultur. En plats för dig som ena dagen är ute efter rofyllda stunder med bad varvat med en bra bok och med en härlig grillkväll som avslut. För att dagen därefter besöka någon av Vänerns många kulturupplevelser.

Vid Vänern finns nämligen Picasso-statyn i Kristinehamn, Konsthallen Sliperiet i Borgvik eller den gamla porslinsfabriken i Rörstrands Center där du kan prova på drejning, trycka ditt eget porslin eller boka en guidad tur på museet. Upplevelserna kring Vänern svalnar inte i takt med att sommarvärmen gör det. När temperaturen sjunker går mysighetsfaktorn upp och tar dig med på oförglömliga dagar fyllda med pimpelfiske, skridskoåkning och längdskidåkning.

I området runt Vänern väntar utomhusupplevelser året runt för alla åldrar och intressen. Vi har två anläggningar inom Swecamp för dig som längtar efter att uppleva Vänern och allt som finns att göra intill. På den sydvästra sidan av Vänern finner du Vita Sandar med camping, stugor och villavagnar att hyra. Högst upp vid den norra kusten hittar du Bomstadbaden med campingtomter och stugor. Om resan ska fortsätta norrut ligger Ingestrands Camping i Arvika endast en timme från Karlstad och Bomstadbaden, även där finns både camping och stugor som boendealternativ. 

 

Camping på Vita Sandar i Mellerud

På 4-stjärniga Vita Sandar erbjuds trevliga campingplatser. En perfekt plats för dig som söker lugn och ro varvat med minnesrika utomhusupplevelser och stunder tillsammans. Utmana varandra på äventyrsgolfbanan eller ta en match på beachvolleybollplanen. För den naturkäre finns det vandringsleder att upptäcka i härlig natur, med stor chans att du stöter på en och annan kantarell på vägen.

Camping på Bommstadbaden i Karlstad

På 4-stjärniga Bomstadbaden, även kallat Värmlands Riviera finns det gott om campingplatser för dig som önskar att slå dig till ro med husbilen eller vagnen med härlig natur precis utanför dörren. Om inte en heldag på den 400 meter långa och barnvänliga sandstranden lockar för dagen så finner du den välkända konsthallen "Sliperiet" i Borgvik bara en halvtimmes bilväg från anläggningen eller varför inte en cykeltur i den vackra naturen med picknickkorgen redo och fylld med godsaker.

På anläggningen erbjuds aktivteter och faciliteter för hela familjen, vännerna eller kollegorna i form av bland annat en häftig äventyrsbana, trampbåtar och längdskidåkning. Du kan även hyra en motorbåt och prova fiskelyckan. För dig som söker avslappning rekommenderar vi att besöka den omtalade wellnessavdelning.

 

Samtliga anläggningar erbjuder även stugboende året runt, se mer här: Stuga vid Vänern

BOKA
Erbjudanden