Om Swecamp
Min bokning
Kontakta oss

Kontakt

Vill du komma i kontakt med någon av anläggningarna?
Flottsbro +46(0)853532700
Ingestrand +46(0)57014840
Bomstadbaden +46(0)54535068
Vita sandar +46(0)53012260
Kronocamping Lidköping +46(0)51026804
Daftö Resort +46(0)52626040
Jägersbo +46(0)413554490

Vill du göra eller ändra en bokning?
Kontakta anläggningen du bokat boende på eller skicka ett mail till kontakt@swecamp.se.

Swecamp
E-post: kontakt@swecamp.se
Ejdergatan 3B, 416 68 Göteborg

Sök Sök

Campingar på västkusten intill havet

Salta vindar, kala klippor, frisk luft och havsutsikt från campingtomten. Låter det lockande? I så fall har vi två anläggningar att erbjuda som vi tror faller dig i smaken. Västkusten är för många av oss en semesterdröm, men inte bara under sommarsemestern - alla årstider har sin charm och vi vill gärna visa dig utomhusupplevelserna som skapar minnen som stannar kvar.

Två vackra anläggningar i Bohuslän

Det är 8 mil mellan Johannesvik Camping (ej med i Swecamp från årsskiftet 2018-2019) i Kungshamn och Daftö Resort i Strömstad. Båda campingarna är barnvänliga och erbjuder bad både från klippor och sandstrand. På Daftö Resort finns även en pool att svalka sig i under sommaren och båda anläggningarna har wellnessavdelningar med bastu och jacuzzi för varmare stunder tillsammmans.

Bo på campingtomter för tält, husvagn eller husbil eller bo i stuga (läs mer om stugboende på västkusten här) och kombinera vistelsen med så mycket eller lite aktiviteter som du själv önskar. Kanske är lugn och ro, kvalitetstid tillsammans med någon du tycker om och räkor på en klippa precis vad du behöver?

 

Camping på Johannesvik Camping i Kungshamn (Ej med i Swecamp från årsskiftet 2018-2019)

På 4-stjärniga Johannesvik har du nära till Smögen och den berömda Smögenbryggan för fisketurer, shopping och mat. Vill du hellre slå dig ner till bords nära campingtomten välkomnar vi dig in i Wägga Lantkök - en nyrenoverad restaurang med fullständiga rättigheter som serverar god husmanskost. På anläggningen finns ett hundbad för dig som har med din fyrbenta vän. Vi tipsar dig gärna om roliga dagsutflykter. Några av dem är ett besök på Nordens ark, båttur till Hållö Fyr eller ett besök till bad,- och friskvårdsanläggningen Tumlaren med bassänger med klättervägg och vattenleksaker.

Camping på Daftö Resort i Strömstad

På 5-stjärniga Daftö Resort finns allt du kan tänka dig för en äventyrlig vistelse. På anläggningen genomförs massvis med barnaktiviteter under sommaren, helger och lov. Ofta är det piraterna som är i farten och tar med barnen på spännande äventyr inne på området, på nöjesparken Daftöland eller på skattjakt ut till hafs. Vill hela familjen på äventyr kan vi rekommendera en tur till Kosteröarna, skärgårdstur med räkttrålning, hummerfiske eller sälsafari som dagsutflykter. För den shoppingsugna ligger Strömstads centrum och köpcentret Nordby inom nära avstånd. På Daftö Resort finns restaurang Packhuset, där slår både artisterna och piraterna klackarna i taket titt som tätt och ger dig en krogshow du sent lär glömma.

En campingtomt på Daftö Resort kostar från 250 kr.

BOKA
Erbjudanden